Hoe gaat het in zijn werk?

>
Hoe gaat het in zijn werk?

Samen kijken en samen besluiten

Ik werk als sociaal psychiatrisch verpleegkundige / systeembegeleider samen met verschillende disciplines van de gezondheidszorg, waaronder psychologen, psychiaters, huisartsen, ergotherapeuten, leefstijlcoaches, jobcoaches en andere zorgprofessionals. Tijdens de intake kijken we gezamenlijk naar uw zorgvraag. Vervolgens bekijken we samen welk traject het meest bij u aansluit. Hierbij kan de aandacht voor uw omgeving van groot belang zijn. Denk hierbij aan ouders, partners, kinderen, familie, vrienden en collega’s. Benieuwd naar wat bij u zou passen?

Neem vrijblijvend contact op.

Aan de slag

U heeft een hulpvraag of een behoefte om over iets te praten. We starten met kennismaken en inventariseren samen goed waar de kern van de hulpvraag ligt. Ik werk niet met een vast systeem of een bepaalde stroming. Ik bekijk de hulpvraag breed, met aandacht voor verschillende levensgebieden zoals slapen, bewegen, eenzaamheid etc. Ik bedenk samen met u een passend plan op maat. Dit plan stellen we gedurende het traject indien nodig bij.

Een gesprek hoeft niet altijd in een grijs kantoorkamertje plaats te vinden. Dit mag gerust thuis of op een locatie waar u zich op uw gemak voelt. Ik zie een meerwaarde om op huisbezoek te gaan.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb ik een brede ervaring in de gezondheidszorg met jongeren en hun ouders en volwassenen en hun omgeving.
Lees meer over Duet

Past Duet SPV Praktijk bij u?

Het eerste contactmoment is telefonisch. Dan bespreken we samen de route mogelijkheden op grond van uw vraag. Er zijn twee trajecten mogelijk:

  • Zelf betalen (A)
  • Doorverwijzing naar samenwerkingspartner (B)

Zelf betalen (traject A)
Het coachings- of begeleidingstraject betaalt u zelf. Na het telefonisch contactmoment plannen we een eerste gesprek. Dan kijken we samen naar wat de wens is, wat er speelt en wat er moet gebeuren. Er wordt dus eerst geïnventariseerd wat uw hulpvraag is.

Doorverwezen worden naar een samenwerkingspartner (traject B)
Ik ben als ZZP’er werkzaam voor de PPF Centrum voor HoogOntwikkelingsPotentieel. Binnen deze praktijk ben ik onderdeel van een multidisciplinair team. In overleg met de hoofdbehandelaar van een samenwerkende praktijk kijk ik of de verwijzing passend is. Het kan dus zijn dat na een verwijzing uw vraag bij een andere hulpverlener van het multidisciplinaire team terecht komt.

Samenwerkingspartner

Ik werk samen met de volgende praktijk:

Wilt u met mij in gesprek?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart